Over ons

Over ons

Bij Timmer- en Klusbedrijf Keustermans beschikken we over voldoende ervaring. Steffan Keustermans is op zijn 16e in het vak gerold en heeft daarmee nu al vijftien jaar ervaring als timmerman. U kunt er dus vanuit gaat dat we bij Timmer- en Klusbedrijf Keustermans weten hoe we de klus moeten klaren. De klant is bij ons koning, dat is het uitgangspunt. Dat betekent dat uw wensen altijd voorop staan en we in nauw contact met de klant blijven. Transparantie is belangrijk voor Timmer- en Klusbedrijf Keustermans. Dus heeft u vragen tijdens of voorafgaand aan de klus? Stel ze dan gerust. We vertellen u graag meer over wat we doen en hoe we het doen.

 
Whatsapp Image 2021 09 03 At 16.02.56 (4)
0 +

Jaar ervaring

Whatsapp Image 2021 09 03 At 16.03.15
Whatsapp Image 2021 09 03 At 16.02.56 (1)

Zelfstandig ondernemen

Steffan van Timmer- en Klusbedrijf Keustermans is een zelfstandig ondernemer en daarmee flexibel inzetbaar. We bieden een breed assortiment van diensten aan. Dus ook als u van plan bent uw huis volledig te verbouwen kunt u Timmer- en Klusbedrijf Keustermans inschakelen. Als zelfstandig ondernemer is Steffan niet bang voor een uitdaging en u zult kenmerken als doorzettingsvermogen, enthousiasme en resultaatgericht werken altijd terugzien. U kunt ons uw kluswerk volledig toevertrouwen. En door ons direct en open contact met de klant, weet u altijd waar we mee bezig zijn.

U kunt op ons rekenen

De jarenlange ervaring is een van de reden dat Timmer- en Klusbedrijf Keustermans een betrouwbaar timmer- en klusbedrijf is. De veelzijdigheid maakt dat u voor eigenlijk elke bouw- of timmerklus in of rond uw huis bij Timmer- en Klusbedrijf Keustermans terecht kunt. Neem gerust contact met Timmer- en Klusbedrijf Keustermans op als u geïnteresseerd bent of eventueel vragen hebt.